Muut kuvaukset


Kysy tarjous joita et löydä kuvaushinnastosta tapahtuma- ja kuvauskohtaisesti. Kuvaukset  maksetaan valmiin kuvatilauksen yhteydessä  saadulla  yhteislaskulla laskutus / käsittely ja toimituskulut 4€ tilaus.


Passi- ja henkilökorttikuvat, ajokorttikuvat ynnä muut vastaavat: maksu käteisellä (ei laskutus/toimitus lisää)


Sähköinen passikuva: 18 e

Paperinen ajokorttikuva: 22 e (kuuden kuvan paperituloste)

Viisumikuva:

20 e (sähköisenä sähköpostiin)

22 e (noin neljän kuvan paperituloste)

25 e (sähköisenä ja paperitulosteena)

30 € työmaakorttikuva laminoitu kiinnitysnipsulla tai mvast.


Lisäksi:

Henkilökuva edellisten yhteydessä:

+ 15 e (sähköisenä sähköpostiin)

+ 20 e (kuuden kuvan passikuvakoon paperituloste)

+ 22 e (sähköisenä ja paperitulosteena)


Sähköinen passikuva kelpaa

- Suomessa myönnettäviin passeihin (mukaan lukien väliaikaiset passit ja merimiespassi)

- henkilökortteihin (ei väliaikainen henkilökortti)

- järjestyksenvalvojakortteihin

- vartijakortteihin (mukaan lukien väliaikainen vartijakortti)

- turvasuojaajakortteihin

- aseenkäsittelylupiin.


Sähköinen passikuva

Sähköiseen viranomaishakemukseen pitää liittää viralliset vaatimukset täyttävä kuva. Sähköinen passikuva lähetetään Kuvaleipomosta suoraan poliisin lupajärjestelmään. Kun kuvasi on lähetetty lupajärjestelmään, saat viestin matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi. Tämän jälkeen kuva on välittömästi käyttettävissä kaikissa Suomen poliisin lupapalvelupisteissä kuuden kuukauden ajan. Kuvatunnuksen ja henkilötietojen avulla lupayksikön virkailija löytää kuvasi palvelimelta. Sinun ei tarvitse itse toimittaa kuvaa lupapalvelutoimistoon. Silloinkin, kun asioiminen poliisin lupapalvelutoimistossa on välttämätöntä (biotunnisteiden antaminen, alaikäisyys, nimenvaihtuminen yms.) kuvan toimittaminen sähköisesti nopeuttaa asiointiasi.


Paperinen ajokorttikuva

Ajokorttiin vaaditaan edelleen paperikuvat. Kerrothan, jos haluat kuvat ajokorttiin tarkoituksenmukaisten kuvien saamiseksi.


Viisumikuva

Ota ystävällisesti mukaasi matkustusmaasi ohje viisumikuvan vaatimuksista.


Takuu

Jos kuvaasi ei jostain syystä hyväksyttäisi, teemme sinulle uuden kuvan veloituksetta.


Henkilökuvat passi- ym. kuvauksen yhteydessä

Samalla voimme kuvata haluamallasi ilmeellä rennomman henkilökuvan, jota voit käyttää opiskelija- ja ammattikorteissa, profiilikuvana verkossa, työhakemuksissa ym. tarkoituksessa.


Erityiskuvaukset yrityksille

Isot tuotekuvaukset kuten vaikka metalliteollisuuden isot teollisuusvaihteet, paikan päällä kuvaten, pienyrityksen tuotteet nettikaupaan ja kaikkea siltä väliltä.

Yrityskuvaukset lähialueilla  (kuvaus / kuvankäsittely / kaluston paikalle tuonti)

45 €/h + alv 24 % + 0,45 € / km

HUOM! Pienet työt, yli 8 tunnin työt tai työkohteet yli 50 km:n säteellä Karkkilasta: kysy tarjous kuvauskohtaisesti.


Kuvatiedostot: rgb (300 dpi) ja jpg pakattuina (tift tai muu vast. tallellennusmuoto halutessa), CD/DVD-levykkeellä tai muistitikulla.


Ryhmäkuvaukset

Pienet ryhmät studiolla, isommat sovitussa miljöössä.

Kysy tarjous kuvauskohtaisesti.

Kuvatiedostot: rgb (300 dpi) ja jpg pakattuina (tift tai muu vast. tallellennusmuoto halutessa), CD/DVD-levykkeelle poltettuna tai asiakkaan muistitikulle siirrettynä.

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.


Tapahtumakuvaukset

Erilaiset tapahtumakuvaukset syntymäpäiväjuhlista konsertteihin ja kaikkea siltä väliltä.

Kysy tarjous tapahtumakohtaisesti.

Kuvatiedostot: rgb (300 dpi) ja jpg pakattuina (tift tai muu vast. tallellennusmuoto halutessa), CD/DVD-levykkeelle poltettuna tai asiakkaan muistitikulle siirrettynä.

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.

 

Lapsikuvaus 65 € sisältää kuvauksen studiolla ja koevedokset (alkaen 24 kuvaa).

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.


Lapsikuvaus 130€ sisältää kaikki kuvauksen kuvatiedostot 10x15 cm rgb (300 dpi) ja jpg pakattuina (tift tai muu vast. tallellennusmuoto halutessa), CD/DVD-levykkeellä tai asiakkaan omalle muistitikulle siirrettynä.

Asiakkaalla on kaikki käyttö- ja tulostusoikeudet.

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.


Sisarkuvaus 15€  lapsikuvauksen yhteydessä koevedokset (alkaen 12 kuvaa).

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.

Perhekuvaus 75 € sisältää kuvauksen studiolla ja koevedokset (alkaen 24 kuvaa).

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.


Perhepaketti 100€ lapsikuvaus, sisarkuvaus ja  perhekuvaus samalla kertaa studiolla  koevedokset (alkaen 48 kuvaa)

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.


Perhepaketti 150€ sisältää kaikki kuvauksen kuvatiedostot 10x15 cm rgb (300 dpi) ja jpg pakattuina (tift tai muu vast. tallellennusmuoto halutessa), CD/DVD-levykkeellä tai asiakkaan omalle muistitikulle siirrettynä.

Asiakkaalla on kaikki käyttö ja tulostusoikeudet.

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.


Dokumentaarinen perhekuvaus asiakkaan valitsemassa paikassa. Kysy tarjous.


Lapsi kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia. Kotona otetut kuvat kertovat intiimistä arjesta, mutta paikkaansa puolustavat myös hälinästä riisutut taustat ja hyvässä valossa sommiteltu kuva. Olipa kuva juhlava, rento tai vaikka johonkin teemaan somistettu, ammattivalokuvaajan ikuistamana kuva on satsaus, jonka arvo kasvaa vuosi vuodelta. Suosituimpia merkkipaaluja kuvauksiin ovat olleet 1−4 viikon ikäisenä, puolivuotiaana ja suosituimpana 1-vuotiaana otetut kuvat. Lapsikuvauksen yhteyteen voi yhdistää sisarus- tai perhekuvauksen.

Sovi kuvausajan vaihdosta heti, jos huomaat, että lapsi sairastuu tai tulee joku muu este. Huomioi neuvolakäynnit ja esimerkiksi rokotukset, jotka voivat vaikuttaa iloisenkin lapsen mielentilaan. Myös kunnon yö- tai päiväunet ennen kuvauksia takaavat paremmat tulokset.

Valitse lapselle päälle lapsen omaan tai kuvauksen tyyliin sopivat vaatteet. Kuvauksiin käyvät musta ja valkoinenkin, mutta värikkäät vaatteet toimivat parhaiten. Vaippaikäisen vaippa kannattaa peittää siisteillä, kuviot peittävillä pöksyillä. Huomioi myös sukanpohjat, jotka pienillä ovat helposti kuvatessa näkösällä.

Voit tuoda mukanasi omaa rekvisiittaa, vaikka studiolla on hyvä valikoima lapsikuvauksiin sopivia tavaroita. Lapsen henkilökohtaiset esineet tuovat persoonallisuutta kuviin ja turvaa pienelle kuvaustilanteessa, vaikka esineenä esimerkiksi unikaveri ei maailman kuvauksellisin olisikaan. Myös tuoreet kukat piristävät kuvausta kuin kuvausta.

Ota itse rennosti. Kuvaaja kyllä hoitaa asettelut ynnä muut. Sinun tehtäväsi on lapsen viihdyttäminen ja turvahenkilönä oleminen uudessa tilanteessa. Lapsi on aina vanhempiensa vastuulla, jotka päättävät minkälaisia asetelmia toteutetaan kuvaajan ehdotuksista. Studiolle mahtuu isommallakin joukolla, joten koko perhe voi tulla yhdessä ja ottaa lapselle mieluisan naurattajankin mukaan. Kuvausten tavoitteena on kaiken muun lisäksi pitää yhdessä hauskaa.Rippi- tai valmistujaiskuvaus 70 € sisältää kuvauksen studiolla ja koevedokset

(alkaen 24 kuvaa).

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan. 

Hyvällä säällä osa kuvista voidaan ottaa studion pihamiljöössä lisämaksutta. Valmistuminen ammattiin tai lukion suorittaminen on tärkeä etappi elämässä. Tallenna hetki muistoksi, joka kestää. Harrastusvälineet yms. ovat myös erinomainen lisä kuvauksiin.


Henkilö- ja edustuskuvaukset yritys- ja yksityiskäyttöön tai vaikka profiilikuvaksi verkkoon. Kuvaukset studiossa 65 € sisältävät valmiita kuvatiedostoja 6−12 kpl.

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.


Muotokuvaukset yksinkertaisesta klassisesta kasvokuvasta mainosmaiseen kokovartalokuvaan studiossa tai miljöössä alkaen 65 €. Koevedokset tai käsitellyt kuvatiedostot sovitun kuvauspaikan ja määrän mukaan.

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.


Kihla- ja pariskuntakuvaus 70 € sisältää kuvauksen studiolla ja koevedokset (alkaen 24 kuvaa). Hyvällä säällä osa kuvista voidaan ottaa studion pihamiljöössä lisämaksutta.

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.


Kihlakuvaus saattaa monellakin unohtua, kun kihloja ei enää juhlita niin näyttävästi kuin ennen. Kihlautuminen on kuitenkin aivan ainutlaatuinen hetki, ja onnellisen parin välinen tunne kannattaa ikuistaa myös kuviksi. Kihlakuva on myös helppo tapa kertoa sukulaisille ja ystäville kihlautumisesta sekä harjoitella sitä tulevaa hääkuvausta varten!

Yhä enemmän otetaan pariskunnista kuvia myös ilman kihloja. Kuvaukseen voi tulla siis rakkaan kanssa ihan muuten vain, seurustelun merkkipäivän kunniaksi, ystävänpäivänä tai hääpäivän vuosipäivänä.


 

Hääkuvaus studiossa 90 € sisältää kuvauksen studiolla ja koevedokset (vähintään 24 kuvaa).  

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.

Hääkuvaus miljöössä180 € sisältää kuvauksen valitussa miljöössä ja koevedokset (vähintään 24 kuvaa).  

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.

 

Dokumentaarinen hääkuvaus sisältää kuvatiedostot ( rgb 300 dpi) ja jpg pakattuina (tift tai muu vast. tallellennusmuoto halutessa), CD/DVD-levykkeelle poltettuna tai asiakkaan muistitikulle siirrettynä. Asiakkaalla on kaikki käyttö ja tulostusoikeudet. Karkkilan keskusta-alueen ulkopuolissin kuvauksiin lisätään kilometrikorvaua 0,45 € / km.

Kysy tarjous kuvauskohtaisesti.


Häät ovat yksi elämän suurimmista juhlista, ja kuvat pitävät nämä ihanat muistot tallessa vielä kymmenien vuosien kuluttua. Halusitte sitten kuvat studiossa tai miljöössä, tai kokopäivän dokumentaarisen kuvauksen potrettikuvineen kartoitetaan yhdessä toiveenne. Suunnittelupalaveri on myös mahdollinen. Voit ottaa mukaasi omia suosikkikuviasi, joiden asentoja tai tunnelmaa yms. voimme käyttää apuna. Dokumentaarinen hääkuvaus tallentaa koko hääpäivänne tunnelmat kauniiksi ja kattavaksi kokonaisuudeksi. Tulet näkemään kaikkea sitä, mitä et tiennyt selän takanasi tapahtuvankaan. Samalla vapautat sukulaisesi ja ystäväsi nauttimaan juhlasta, ja saat kuvasi ennen eläkeikää!


Boudour- ja nudekuvaukset 80 € sisältävät kuvauksen studiolla ja koevedokset (alkaen 24 kuvaa). Mahdollisuus myös miljöökuvauksena; Karkkilan alueella loistavia kuvaus paikkoja kuten Myllykoski, Pyhäjärven ranta ym. vesistöalueet.

Kysy kuvaustarjous miljöökuvauksesta.

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan.

Romanttinen boudoir-kuvaus on ollut viime aikoina erittäin suosittu idea häiden huomenlahjaksi,  intiimiksi syntymäpäivälahjaksi sekä ihan vain omaksi iloksi. Erilaisilla asusteilla voidaan luoda hyvinkin erilainen tunnelma kuviin, ja kuvauksia voidaan tehdä myös muualla kuin studiolla.


Lemmikkikuvaus 80 € sisältää kuvauksen studiolla sekä kuvatiedostot (alkaen 24 kuvaa) 10 x 15 cm,  rgb (300 dpi) ja jpg pakattuina (tift tai muu vast. tallellennusmuoto halutessa), CD/DVD-levykkeelle poltettuna tai asiakkaan muistitikulle siirrettynä. Asiakkaalla on kaikki käyttö ja tulostusoikeudet. Hyvällä säällä osa kuvista voidaan ottaa studion pihamiljöössä lisämaksutta.

Kuvatulosteet kuvahinnaston mukaan. 

Lemmikki on monelle erittäin rakas perheenjäsen, ja lemmikkikuvaukset kasvattavatkin suosiotaan vuosi vuodelta. Lemmikin voi ottaa mukaan myös mihin tahansa muuhun kuvaukseen, esim. lapsikuvaukseen tai vaikkapa rippikuvaukseen.


Hautajaiskuvaus dokumentaarisena kuvauksena kuvat tiedostoina

Siunaus tai muu muistopuhe sekä kukkatervehdysten lasku arkulle tai haudalle 185 €

Sisältää kuvatiedostot 10 x 15 cm,  rgb (300 dpi) ja jpg pakattuina (tift tai muu vast. tallellennusmuoto halutessa), CD/DVD-levykkeelle poltettuna tai asiakkaan muistitikulle siirrettynä. Asiakkaalla on kaikki käyttö ja tulostusoikeudet.

Siunaus tai muu muistopuhe, kukkatervehdysten lasku arkulle tai haudalle sekä muistotilaisuus 260 €. Sisältää kuvatiedostot 10 x 15 cm,  rgb (300 dpi) ja jpg pakattuina (tift tai muu vast. tallellennusmuoto halutessa), CD/DVD-levykkeellä tai muistitikulla. Asiakkaalla on kaikki käyttö ja tulostusoikeudet.

Kun suru on suurin, valokuvaaja ikuistaa hienotunteisesti tilaisuuden, josta et ehkä paljon edes muista jälkikäteen. Samalla kuviin jäävät harvoin nähdyt sukulaiset, vainajan muut tärkeät ystävät ja ihmiset vuosien varrelta. Kuvien katseleminen heti voi olla tuskaa, mutta arvo kasvaa vuosi vuodelta ja jää perinnöksi myös jälkipolville.


Hinnasto:

Korjaus/lisäys  Kuvaushinnasto Kuvahinnasto !!!

Hinnat sis. alv 24%Toimitus ja/tai käsittelykulut 4 €/tilaus